سلام آقای دکتر خسته نباشید.. دکتر پسری هستم 20 ساله که 2-3 سالیه ریزش مو دارم .به دکتر مراجعه کردم قرص آناکپس و لوسیون هربکس رو تجویز کردن. ولی تو چند مقاله ای که خوندم تو همین سایت نوشته بود تنها داروهایی که مؤثره در درمان ریزش مو فقط داروی فیناستراید و محلول ماینوکسیدله.حالا میخواستم بدونم من مصرف داروهای خودمو ادامه بدم یا این دو دارو رو مصرف کنم؟و در ضمن میشه یه روز در میان هربکس و ماینوکسیدل رو مصرف کرد یا مضره؟با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر ریزش موی ارثی داشته باشید تنها فیناستراید و مینوکسیدیل موثر است ولی به عنوان درمان کمکی درمانهای خودتان را میتوانید یک روز در میان استفاده نمایید [1401-08-04]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

جراحی لیزری پی آر کی

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

فیلر شقیقه برای چه افرادی تزریق می شود؟

سیاتیک چگونه تشخیص داده میشود؟

تست یورودینامیک چه مواردی می سنجد؟

تزریق ژل پروفایلو چه تاثیری دارد؟

چرا برنزه کردن باعث ایجاد اعتیادشدید می شود؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

کبد را بیشتر بشناسیم

سونوگرافی بیوفیزیکال (NST) چه کاربردی دارد؟