با سلام من پسری 27 ساله هستم که موی سرم از جلو و بغل زیاد خالی شده به پرشک مراجعه کردم گفت که جلوی مو ریشه اری داره و غیر از پیوند کار دیگه ای نمیشه کرد و قرص فیناستراید هم برای من فایده نداره محلول ماینوکسیدل رو دادن تا به وسط سرم بزم که خالی نشه. حالا میخوام بدونم 1- آیا راهی وجود داره که موهام بیشتر از این نریزه و همین موهام حفظ بمونه 2- برای تقویت مو و پرپشت شدن موهام باید چیکار کنم موهای کم پشتی دارم 3- ماینوکسیدل موجب رویش موهای ریخته شده هم میشه؟ ماینوکسیدل رو به قسمت جلوی موها و پیشانی بزنم فایده داره؟ ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ماینوکسیدیل برای شما مفید است ولی به قسمتهایی که اصلا مو ندارد نزنید چون فایده ای ندارد [1401-03-28]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

معرفی لیزرهای تخریبی و کاربرد آنها

چرا همیشه دمای بدنم پایینه؟؟؟؟

نحوه انجام تارگت تراپی سرطان مثانه

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

لیفت صورت و گردن با تکنیک نخ

مزایای رادیولوژی دیجیتال نسبت به رادیولوژی ساده

مزوتراپی لاغری

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

خواص امگا 3

لیفت با نخ، روشی غیر جراحی برای جوانسازی پوست

آرایش و پیری یا جوانی پوست