سلام اقای دکتر . ایا خود به خود و بدون اینکه خیلی کم اخمو باشیم خط یا خطوط اخم بر صورت به ویژه پیشانی تشکیل میشود ؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بستگی به عادات شما دارد بعضی موقع حرف زدن یا خندیدن یا ... بسیار از عضلات این ناحیه استفاده میکنند که باعث افتادن خط اخم میشود. [1401-02-28]

پاسخ سوال پزشکیخط اخم

تلفن : 91620100 - 031

سونوگرافی تشخیصی چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان بیرون زدگی دیسک های کمری

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

آنزیم هیالورونیداز یا هیالاز برای تجزیه ژل هیالورونیک اسید

فرورفتن ناخن پا در گوشت

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

ویژگی ها ، هزینه و عوارض عمل جراحی بینی عروسکی یا فانتزی

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

لیفت صورت با نخ برای کسب بهترین نتایج به چه مراقبت هایی نیاز دارد؟

جفت سر راهی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

معرفی بهترین مزوژل های جوانساز پوست