سلام اقای دکتر.من دختری 24 ساله هست که حدود 5 ساله بدنم کلویید میزنه و چندبار تزریق انجام دادم و اخرین بار 3 مرحله انجام دادم و چند ماه ازش گذشت که بعضی از این کلوییدها کمی بزرگتر شده و مثل جوش عفونی درد میکنه الان به پزشک مراجعه کردم و باز گفتن باید تزریق کنم میخواستم بدونم این تزریق ها این کلوییدهارو بزگتر و بیشتر نمیکنه؟چون بعداز تزریق تعدادشون بیشتر شد و چرا من حس میکنم که عفونی شده و درد میکنه؟باید به تزریق ادامه بدم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

خیر بزرگتر نمیشود ولی شاید لازم است که کنار تزریق درمانهای دیگر مثل لیزر هم انجام شود [1401-08-19]

پاسخ سوال پزشکیمشکلات پوست

تلفن : 91620100 - 031

آنچه باید درباره زگیل تناسلی دانست ؟

سلامت باروری و جنسی آقایان

در صورت وجود خون در ادرار چه اقدامات تشخیصی و درمانی صورت میگیرد؟

برنامه ورزشی اصولی برای کاهش وزن - قسمت دوم

بهترین روش برای رفع تیرگی کشاله ران

اشتباهات رایج در مورد ضدآفتاب ها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

ریزش مو بعد از زایمان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

بیماری ناگاشیما یا خارش لک دار

راهکارهای تغذیه و طب مکمل در درمان ورم معده