سلام آقای دکتر خستته نباشید من اومدم خدمتتون برای جای جوشهام شما فرمودید که سابسیژن کنم یک جلسه و چند جلسه هم لیژر کنم آیا جای سوزن سابسیژن روی پوستم نمیمونه؟روش خاصی دارید برای سابسیژن؟چون بعضی از دکترها میگن که با روش خاص انجام میدن که جای سوزن سابسیژن بصورت اسکار یا سوراخ باقی نمونه...میشه راهنماییم کنید؟میخوام بیام پیش خودتون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

خیر جای سوزن یا کانولا پس از سابسیژن باقی نمیمونه. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیسابسیژن اسکار آکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

هورمون رشد چیست؟؟

پیری پوست خود را به تعویق بیاندازید

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

باورهای غلط و عامیانه در سکس

چرا افراد چاق دچار کمر درد می شوند؟

آیا جراحی لیزری تنگی مجرای ادرار روش مناسبی است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تهوع استفراغ بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

واکسن گارداسیل برای پیشگیری از زگیل تناسلی

جراحی افتادگی پلک بالا به چه دلایلی انجام می شود؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]