ba salamo khaste nabashi khedmate shoma man alan chand sale ke moham rizesh dare va halate tasiye balae sar va ghesmate markazii sar hastam az daroae pezeshkha estefade mikonam amafayde ziyadi nadare mikham ta shoma rahnamaeim konin va az che daroei estefade konam ta jelo rizish gerefte she aya daroei ham hast ke mo roshd kone va moe saram portar she?ba tashakor

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید از ماینوکسیدیل 5% به مدت 6 ماه تا یکسال استفاده نمایید صبح و شب هر بار 15 قطره [1401-03-28]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

آناتومی دستگاه ادراری زنان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

بلوک عصبی ستون فقرات برای تشخیص و درمان درد

آب مروارید چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

رفع جای زخم و بخیه

کاربرد شاک ویو تراپی در درمان بیماری آرنج تنیس بازان

لیزر کل بدن چقدر طول میکشد؟

راه حل هائی برای کاهش منافذ باز پوست

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

لیزر IPL برای رفع قرمزی پوست