سلام اقای دکتر من 18 سالمه و از 16 سالگی یه لکه هایی مثل کک مک زد به دستام و رفتم دکتر و برام ویتامین نوشت که اصلا ربطی به کمبود ویتامین نداشت و الان با گذشت دو سال تموم بدنم پر شده از این لکه ها که درست شبیه کک مک ولی روی کمر و شکمم و یه چند جای دیگه از بدنم اندازه ی اونا به دو سانتی مترم میرسه اقای دکتر خواهش میکنم راهنماییم کنین من باید چیکار کنم الان؟؟؟؟؟ایا با لیزر قابل درمان؟؟؟؟؟فکر کنم 300 تا شایدم بیشتر باشند هزینش چقدر میشه؟ایا قابل بازگشت؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگه جوابم بدین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من این ضایعات کافه اوله است نه کک مک. احتمال زیاد با لیزر درمان میشود به متخصص پوست مراجعه نمایید [1401-08-29]

پاسخ سوال پزشکیلک درمان لک

تلفن : 91620100 - 031

خطرات و عوارض احتمالی عمل جراحی لیفت پیشانی

روش اضطراری پیشگیری از بارداری چیست ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

لیپوساکشن بروش لیپوماتیک

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

سرطان پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تنبلی تخمدان در دختران

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

داروها و سیستم گوارش مشکلات نخاع

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

فیلم جراحی فک بالا جهت زیبایی صورت

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

کلیه نابجا یا کلیه اکتوپیک؛ علل علائم عوارض و تشخیص

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

جلوگیری از سرطان با ورزش و تغذیه صحیح