سوال :

سلام من پسر ١٨ساله هستم ٢ماه پيش به روش جراحي بسته زيبايي كيست مويي عمل كردم امروز يك حالت تاول مانندي در قسمت بالآي عملم حس كردم كه درد نداشت وزيرش هم چيزي حس نكردم و بعد از مدتي مقداري خونابه أونز و از بين رفت ميخواستم بدونم عود كرده يا خير. ممنون


دکتر سید محمد رضا حکیمیان :

درود بر شما بطور معمول نشانه عود نیست . این ترشحات معمولا ناشی از تجمع مایع میان بافتی پس از عمل است ولی در صورتیکه بهبود بیش از یک ماه طول بکشد بررسی مجددد لازم است . [1401-06-20]


پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، کوچه 23
تلفن : 36294896 - 031

آیا جای بخیه عمل ماموپلاستی باقی می ماند؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]

فیزیوتراپی بیماران سکته مغزی

مرتضی شریفی [ فیزیوتراپیست ]

متخصص درمان ریشه مجدد دندان

شبکه اطلاع رسانی پزشک آن لاین [ پرتال اطلاع رساني ]

آشنایی با درمان های دستی یا کایروپراکتیک

دکتر بیژن فروغ [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

چگونه از کمر درد پیشگیری کنیم؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علت، تشخیص و درمان خال بکر

دکتر رامین مدرسی [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان جوش های سر سیاه با میکرودرم ابریژن

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

میکرودرم روشی مؤثر برای شادابی و جوانسازی پوست

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

برای کبد چرب چه روغن هایی مفید هستند؟

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]