سلام آقای دکتر آیا دارویی، کرمی یا... وجود دارد که باعث شود بعد از shave پوست جوش نزند؟ در ضمن من قبل و بعد و هنگام پربودم، صورتم جوش میزنه. معمولا گونه ها و چانه و پشت لب. و جای جوش ها دیر خوب میشه. قبلا از این جوش های قرمز اصلا رو گونه هام نمیزد. برای از بین بردن جای جوش ها چکار کنم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

محلولهای آنتی بیوتیکی در درمان سریع جوش صورت معمولا کمک میکند برای مورد دوم بهتر است درمان کامل انجام دهید که هنگام یا نزدیگ پریود اصلا جوش نزنید [1401-03-02]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

تلفن : 91620100 - 031

سوالات متداول درباره لیزیک قسمت دهم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

بیوپسی کلیه تحت گاید سونوگرافی

چه عواملی باعث ادامه و تشدید اختلال وسواس می شود ؟

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

تغذیه در بارداری چگونه است و چطور می توان تغذیه سالم داشت؟

تزریق بوتاکس و درمان چین و چروک ها

با فرزند نوجوانم چگونه برخورد کنم ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

دیابت بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

دستورهای ورزشی برای افراد مبتلا به آرتریت (2)