عرض ادب و احترام. دختری 29 ساله هستم که جای جوشهای روی گونه هام به شکل فرورفته باقی مونده. با وجود انجام چند جلسه لیزر نتیجه راضی کننده ای نگرفتم. آیا تزریق ژل فقط در محلهای فرورفته در رفع مشکل من میتونه موثر باشه؟باتوجه به اینکه جای فرورفتگیا خیلی هم عمیق نیست.دکتر من یه جا خوندم این نوع تزریق یه حالت ناصاف به پوست میده و ژل زیر پوست به حالت گلوله گلوله درمیاد،درسته؟با سپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید معاینه کنم بسته به نوع جای جوش شما ممکن است که برا ی شما ساب سیژن یا لیزر یا آراف مناسب باشد. تزریق ژل فقط در شرایط خاصی کمک کننده است [1401-03-02]

پاسخ سوال پزشکیسابسیژن آر اف فرکشنال اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

مراقبت از پاها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

کودکان وکنجکاویهای جنسی -قسمت دوم

دکتر سید محمدرضا صدرعاملی [ فوق تخصص روانپزشکی اطفال ]

مزوتراپی، درمان موضعی مشکلات پوستی

درمان علائم پوستی روماتیسم

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

روشهای پیشگیری و علائم اگزما چیست؟

بکارگیری اندوتین در لیفت پیشانی و ابرو

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

علت بی اختیاری ادرار در زنان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

مقایسه جوانسازی پوست با لیزر اندولیفت و هایفوتراپی

جراحی برداشتن خال کیسینگ

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]