facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir










دانستنی های جالب در مورد تغذیه در دیابت
دکتر منصور ریسمانچیان - پزشک عمومی

دانستنی های جالب در مورد تغذیه در دیاب ...

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

آدرس وب سایت : www.rismanchian.ir
آدرس مطب : اصفهان-خیابان شمس آبادی-بین بسیج و چهارراه قصر-جنب داروخانه زیتون-ساختمان شمس-طبقه سوم تلفن مطب : 2207810 - 0313
دانستنی های جالب در مورد تغذیه در دیابت

1. در یک تحقیق گذشته نگر طولانی مدت ثابت شده است که مصرف 3 بار در هفته زغال اخته 26 درصد و انگور 12 در صد ریسک دیابت تیپ 2 را کاهش می دهند .سیب ، موز و گریپ فروت هم با کاهش قابل توجه دیابت همراه بوده اند ولی هلو ، آلو ، زرد آلو و پرتقال اثر خنثی نشان داده اند .
البته تذکر 2 نکته مهم ضروری است .اول این که میو ه ها خود دارای قند می باشند پس میزان مصرف را باید زیر نظر متخصص تغذیه مراقبت نمود .دوم این که مصرف خود میوه و نه آب آن دارای این خواص می باشد .

2. مغزیجات با جایگزینی کربو هیدرات یا نشاسته برنامه غذایی باعث کاهش قند خون و با داشتن منابع سرشار منیزیوم و اسید های چرب غیر اشباع و با مکانیسم افزایش حساسیت به انسولین منافع زیادی برای دیابت تیپ 2 دارا هستند . این مواد مغذی با دارا بودن پروتئین با کیفیت بالا ،فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی نظیر پتاسیم کلسیم و منیزیوم و مواد مغذی گیاهی مانند کاروتنوئید فلاونوئید و فیتو استرول علاوه بر دیابت با دارا بودن اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی بر روی سلامت قلب و عروق نیز بسیار موثر می باشند .

مصرف منظم این مواد غذایی باعث کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب و کاهش قند و فشار و تری گلسیرید خون می شوند . باز تذکر دو نکته مهم است . اول این که باید یصورت خام مصرف شوند و نیز مقدار آن کنترل شده باشد .

3. مصرف قهوه در هیچ یک از مطالعات با کاهش ریسک دیابت همراه نبود ه است .

4. شکلات با وجود داشتن مقدار زیادی فلاونوئید باعث کاهش خطر دیابت و سکته های قلبی و مغزی می شود ولی با وجود میزان بالای کلسیم به علت داشتن اگزالات زیاد که مانع جذب کلسیم می شود منجر به پوکی استخوان می شود .

5. با توجه به 3 مطالعه بزرگ در امریکا ، کاهش مصرف گوشت قرمز بویژه انواع فرآوری شده آن به مقدار نصف باعث کاهش ریسک دیابت به میزان 14 در صد خواهد شد . در ضمن در یک تحقیق بزرگ در فرانسه ثابت شده است که افرادی که محیط حون اسیدی به علت برنامه غذایی با گوشت و نوشیدنی های گاز دار و مصرف کم میوه جات و سبزیجات دارند ریسک بیشتری برای دیابت دارند .نکته مهم این است که با وجود اسیدی بودن بسیاری از میوه جات آنها پس از متابولیزه شدن در بدن قلیایی می شوند .

6. جایگزین کردن میان وعده هایی نظیر کیک و بیسکوئیت و چیپس با لبنیات کم چرب بویژه ماست باعث کاهش ریسک دیابت می شود .

دکتر مهدی طرزی - جراح زیبایی بینیمطالب و مقالات پزشکی مرتبط
گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه

تغذيه در كودكان

گیتی بهدادی پور [ کارشناس تغذیه ]

آدرس وب سایت : www.behdadipour.com
گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه

تغذيه در پوكي استخوان

گیتی بهدادی پور [ کارشناس تغذیه ]

آدرس وب سایت : www.behdadipour.com
گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه

تغذيه در سالمندان

گیتی بهدادی پور [ کارشناس تغذیه ]

آدرس وب سایت : www.behdadipour.com
گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه

توصيه هاي تغذيه اي براي مسافرين

گیتی بهدادی پور [ کارشناس تغذیه ]

آدرس وب سایت : www.behdadipour.com
گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه

تغذيه مناسب براي سلامت كبد

گیتی بهدادی پور [ کارشناس تغذیه ]

آدرس وب سایت : www.behdadipour.com
گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه

تغذیه درشرایط بحران و بلایای طبیعی

گیتی بهدادی پور [ کارشناس تغذیه ]

آدرس وب سایت : www.behdadipour.com
گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه

بررسی موردی وضعیت تغذیه

گیتی بهدادی پور [ کارشناس تغذیه ]

آدرس وب سایت : www.behdadipour.com
گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه

ورزش در ديابت

گیتی بهدادی پور [ کارشناس تغذیه ]

آدرس وب سایت : www.behdadipour.com
گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه

ديابت حاملگي Gestational Diabetes Mellitus

گیتی بهدادی پور [ کارشناس تغذیه ]

آدرس وب سایت : www.behdadipour.com
گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه

ديابت حاملگي Gestational Diabetes Mellitus

گیتی بهدادی پور [ کارشناس تغذیه ]

آدرس وب سایت : www.behdadipour.com
گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه

تغذيه درماني در بيماران ديابتي

گیتی بهدادی پور [ کارشناس تغذیه ]

آدرس وب سایت : www.behdadipour.com
گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه

تجويز انسولين براي بيماران ديابتي نوع ...

گیتی بهدادی پور [ کارشناس تغذیه ]

آدرس وب سایت : www.behdadipour.com
گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه

انسولين درماني در بيماران ديابتي

گیتی بهدادی پور [ کارشناس تغذیه ]

آدرس وب سایت : www.behdadipour.com
گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه

تشخيص و اهداف درماني ديابت

گیتی بهدادی پور [ کارشناس تغذیه ]

آدرس وب سایت : www.behdadipour.com
گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه

ديابت چيست؟

گیتی بهدادی پور [ کارشناس تغذیه ]

آدرس وب سایت : www.behdadipour.com
گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه

مشكلات ايجاد شده در بارداري و راه حل تغ ...

گیتی بهدادی پور [ کارشناس تغذیه ]

آدرس وب سایت : www.behdadipour.com
گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه

تغذیه در دوران بارداری

گیتی بهدادی پور [ کارشناس تغذیه ]

آدرس وب سایت : www.behdadipour.com
دکتر محمد علی نیلفروش زاده - متخصص پوست و مو

رابطه آکنه با تغذیه

دکتر محمد علی نیلفروش زاده [ متخصص پوست و مو ]

آدرس وب سایت : www.drnilforoushzadeh.ir
آدرس مطب : تهران ، بلوار آفریقا ، نرسیده به تقاطع میرداماد ، پلاک 67 ، کلینیک جردن تلفن مطب : 88886501 - 021
گیتی بهدادی پور - کارشناس تغذیه

یبوست و درمان تغذیه ای آن

گیتی بهدادی پور [ کارشناس تغذیه ]

آدرس وب سایت : www.behdadipour.com
حسین حاجیان فر - کارشناس ارشد تغذیه

تغذیه

حسین حاجیان فر [ کارشناس ارشد تغذیه ]

آدرس وب سایت : www.drhajianfar.ir
پیامهای بهداشتی
آیا میدانید ۹۰٪ افراد آلوده به اچ.آي.وي/ايدز از ابتلا به بيماري خود آگاه نيستند ؟


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان