facebook instagram telegram www.pezeshkonline.ir






فواید و مضرات تخم مرغ (قسمت چهارم)
دکتر منصور ریسمانچیان - پزشک عمومی

فواید و مضرات تخم مرغ (قسمت چهارم)

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

آدرس وب سایت : www.rismanchian.ir
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان شمس آبادی ، بین بسیج و چهارراه قصر ، جنب داروخانه زیتون ، ساختمان شمس ، طبقه سوم تلفن مطب : 32207810 - 031
فواید و مضرات تخم مرغ (قسمت چهارم)

۷- رنگ زرده نشان دهنده ی کیفیت تخم مرغ است
این جمله در نگاه اول منطقی به نظر می رسد. اما حقیقت آن است که رنگ زرده به رژیم غذایی مرغ بستگی دارد. هر چه رژیم غذایی مرغ ها کاروتنوئید بیشتری داشته باشد، زرده ی تخم آن ها پررنگ تر می شود. اینکه مرغ ها در مراتع چرا می کنند یا در قفس نگهداری می شوند، تأثیری در رنگ زرده ندارد.
ذرت، یونجه، گزنه ی دوپایه و بعضی از دیگر گیاهان، زرده را پررنگ تر می کنند. اگر مرغ بیشتر در قفس نگهداری شود، رنگ زرده ی تخم آن را می توان با افزودنی های غذایی ای مثل کانتاگزانتین تغییر داد. اما تمامی این موارد فقط روی رنگ زرده تأثیر می گذارند (خریداران معمولاً تخم مرغ هایی را ترجیح می دهند که زرده ی پررنگی دارند). کم رنگ بودن زرده به معنای پایین بودن کیفیت یا فاسد بودن تخم مرغ نیست.

۸- زنان باردار نباید تخم مرغ بخورند
بعضی ها فکر می کنند زنان باردار اگر تخم مرغ بخورند، فرزندشان درآینده دچار آلرژی می شود. اما این تصور اشتباه است. تخم مرغ منبع غنی پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و اسیدهای آمینه است. بنابراین به مادران آینده توصیه می شود که در کنار مواد غذایی ای مثل میوه های توت مانند (توت فرنگی، تمشک و غیره)، ماهی، انواع لوبیا و حبوبات، تخم مرغ هم مصرف کنند. فقط باید از خوردن تخم مرغ خام یا نیمه پخته پرهیز شود.

ادامه دارد ...
از مطالب دکتر منصور ریسمانچیان ( حوزه ی تغذیه ، پوست و مو در اصفهان ) برای سلامتی، و پیشگیری از بیماری های خود و عزیزانتان استفاده فرمایید و در صورتی که مطلب را مفید تشخیص دادید لطفا آن را به اشتراک بگذارید.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری - متخصص پوست و مو
پیامهای بهداشتی
منظور از تشويق و تأييد كودك حمايت از رفتارهاي مثبت و تأكيد بر اعمال درست است


مطالب پزشکی پر بازدید
وب سایت های پر بازدید پزشکان