سلام من آمنه تاجیک هستم من میخواستم بدونم این تزریق چربی ژل اینا ب چه صورت هست من دست هام خیلی خشک هست و چروک دارن بنظرتون میشه درست بشن ممنون میشم اگه جواب سوال من رو بدین

دکتر رامین مدرسی :

با سلام برای جوانسازی دستها میتوان از روش تزریق ژل یا تزریق چربی استفاده کرد. روش تزریق چربی یک روش دائمی است که علاوه بر جوانسازی پوست ظاهر زیبا تری به دستها میبخشد [1401-09-20]

پاسخ سوال پزشکیجوانسازی پوست تزریق چربی تزریق ژل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

نکات مهم در مورد درماتیت اتوپیک یا اگزمای سرشتی

اقدامات لازم قبل از نمونه برداری یا بیوپسی پستان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آیا تزریق فیلر زیر چشم موجب ریز شدن چشم ها می شود؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

ماموگرافی بهتر است یا سونوگرافی پستان؟

بیماری پیسی یا لک و پیس چیست و چگونه درمان میشود؟

آب مروارید چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

طب مکمل در درمان و پیشگیری از یبوست

آناتومی دستگاه ادراری