سلام خیلی عذر می خوام امکان تزریق ژل برای یه دختر چهارده ساله هست دختر من یکم فکش نا متقارنه خیلی اعتماد بنفسشو اورده پایین ممنون میشم جواب بدین

دکتر رامین مدرسی :

با سلام تزریق ژل محدودیت سنی ندارد و میتوان برای قرینه سازی صورت از ژل های هیالورونیک اسید استفاده نمود [1401-09-20]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

حرکات جنین در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

تفاوت سونوگرافی پستان با ماموگرافی

CA و تقویت حافظه

گیاه جوانی

قرصهای پیشگیری از بارداری نسل سوم

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

زبان مستلزم چه چیزهایی است ؟

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

تزریق ژل در جوانسازی و رفع چین و چروک صورت

خطر افزایش ابتلا به سرطان پستان به منارک زودرس

ملانوما، خطرناک ترین نوع سرطان پوست را بهتر بشناسید