عرض ادب و احترام پسری 23 ساله هستم. هفت سال است آرنج دستم آسیب دیده. 5 سال به طور کامل ورزش را کنار گذاشتم و کمترین فشاری به دستم نیاوردم همینطور فیزیوتراپی، استفاده از قرصهای ضد درد و گلوکزامین و تزریق مفصلی (سه مرتبه ضد التهاب) کارهایی بود که انجام دادم که متاسفانه کوچکترین در بهبود وضع حقیر نداشت تا دو سال پیش که شاک ویو را انجام دادم که فقط تا حدی درد آرنج را کاهش داد (و نه درمان). وضعیت فعلی به این صورت است که وقتی دستم را تکان می دهم گویی غضروف های دستم از بین رفته و استخوانها صدا می دهند (انگار بین دو استخوان آرنج خالی است) حال از حضرتعالی خواهشمندم راه حل های موجود را بفرمایی

دکتر علی فرخانی :

شما نیاز به ادامه درمان با شوک ویو و لیزر تراپی دارید. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیآرنج

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

درمان لک صورت با روش لیزر درمانی

دیابت چیست؟ و انواع دیابت

زانتالاسما چیست؟

رژیم غذایی برای کبد چرب ـ قسمت دوم

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

دیسک و فلج

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

منوال تراپی کمر چه کاربرد هایی دارد و برای چه کسانی مناسب است؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان مجدد ریشه

دکتر سید محسن هاشمی نیا [ متخصص درمان ریشه ]

تنبلی گوش و مشکلات تحصیلی دانش آموزان در کلاس

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

سیکل رویش مو