salam khaste nabashid pedare man 60 sal dare gaddesh 170 vaznesh 65 kilo hododan 3 mahe ke zanoye paye rastesh dard mikone hengame rah raftan ham dardesh bishtar mishe be nazare shoma ellate dardesh chi mitone bashe lotfan mano baraye darmanesh rahnamayi konid mamnon

دکتر علی فرخانی :

درد زانوی ایشان با توجه به سن بیمار می تواند مربوط به آرتروز زانو باشد. جهت بررسی X-Ray توصیه می گردد. برای درمان می توان از روش های Magnet Therapy و لیزر پرتوان استفاده نمود. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیآرتروز زانو

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

اهمیت ارتباط تغذیه و فعالیت های ورزشی

درمان لک صورت با مزوتراپی

هورمون تراپی اولین قدم در تغییر جنسیت زن به مرد

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

ویتامین های دوستدار پوست شما

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

چرا سلبریتی ها پیر نمیشوند؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

توصیه هایی جهت کاهش عوارض رنگ مو

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

چرا مادر در بهترین موقعیت برای کمک به کودک است؟

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

کاهش عوارض ماموپلاستی با این اقدامات

نکات مراقبتی و جوانسازی پوست دست