اسلام.جوانی بیست دوساله هستم که ریزش مو ی شدید البته ارثی دارم.یکسالی از محلول منواکسیدل استفاده کردم.بی نتیجه بود.در حال حاضر۵جلسه مزوتراپی انجام دادم که تاثیری نداشته.میخواستم نظر شما روبدونم که مزوتراپی رو ادامه بدم یا روش دیگری رو پیشنهاد میدین .ممنون.

دکتر رامین مدرسی :

با سلام در الگوی ریزش موی ژنتیکی باید روشهای تقویت ریشه مثل مزوتراپی مو و هیر فیلر و یا پی آر پی مو در کنار مصرف داروی خوراکی انجام پذیرد تا تاثیر مناسبی بر روند طاسی داشته باشد [1401-09-20]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو مزوتراپی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

درمان ماه گرفتگی عروقی توسط لیزر عروقی

آیا دچار خارش پوستی شده اید؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

مزووایت صورت یا کرم پودر دائمی

ایمپلنت آلت تناسلی برای چه کسانی مناسب است؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

راه های غلبه بر كمرویی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

اگزما چیست؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

کاربرد سونوگرافی در تشخیص بیماری های چشم

فیلرها

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

خطر سرخچه در بارداری

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]