با سلام خدمت دکتر محترم خانم من چند وقت پیش مبل های منزل را به تنهایی جابه جا کرد و بعد از آن از درد دست در نواحی عضلات بالا و پایین آرنج شکایت داشت که هنوز هم ادامه دارد و وقتی با ان دستش کار انجام می دهد بدتر می شود لطفا راهنمایی کنید ممنون می شود ایشان31 سال دارند و شغل شان قالی بافی است

دکتر علی فرخانی :

با توجه به انجام فعالیت شدید و ناگهانی، احتمالا مریض دچار التهاب تاندون شده است که با جلسات فیزیوتراپی بر طرف می شود. [1401-09-27]

پاسخ سوال پزشکیآرنج

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

پیرگوشی چیست ؟( قسمت چهارم )

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

درمان دردهای دست و پا در کلینیک درد

ریزش موی کششی

تاثیر پروفایلو روی صورت

آب مروارید چشم چه نشانه هایی دارد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

چربی های اشتباه می خورید ؟

ماستالژی یا درد پستان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]