سلام اقای دکتر من37سالمه و مجردم هیچ بیماری ندارم و دارویی هم مصرف نمیکنم روی گردنم لک داره یه خا هم داشتم ک وقتی اونو بزداشتم لکهام بیشت. شده یه عکس واستون نیغرستم که هم حای خال ک برداشتم هست و هم لکها کامل واضح معلومه من ساکن کرمانشاهم اینجا دکترکه رفتم میگفتن لکها از بین نخواهند رفت. ایا واقعا از بین نمیرن؟ راهی نداره؟ یعنی علم ما هنوز اینقد پیشرفت نکرده ک درمانی قطعی واسه لکها داشته باشه؟ لطفا راهنماییم کنید ک چه کنم چه راهی پیشنهاد میکنید ایا درمان داره

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من این لک ها با لیزر قابل درمان هستند فقط لازم است که تست لیزر انجام شود تا از پاسخ آنها مطمین شویم. [1401-01-20]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست درمان لک

تلفن : 91620100 - 031

روش صحیح استفاده از کرم ترتینوئین

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

لیکن پلان - قسمت دوم

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

پرسش های متداول لیزر فرکشنال

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

توضیحاتی درباره بیماری صرع و نحوه درمان آن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

بیماری پیرونی یا کجی آلت تناسلی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

سلول درمانی روشی جدید برای درمان ویتیلیگو

مراقبت از مفاصل در رماتيسم مفصلي 2

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]