با عرض سلام و خسته نباشيد،من ٣٠ سأله هستم،از ٨ سالكي كك و مك دارم،الان تمام صورتم كرفته لطفا راهنمايي كنيد كدوم نوع ليزر واسه درمان بهتره؟ضمنا من بسوريازيس خفيف هم دارم،أيا قبل ليزر نياز به استفاده از كمرنك كننده لك هست ؟با نهايت تشكر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اینکه کدام لیزر برای شما مناسب است به پوست شما و نوع کک مک شما بستگی دارد که در معاینه مشخص میشود. کرم ضدلک هم در بعضی افراد قبل از لیزر لازم است ولی برای همه لازم نیست [1401-01-20]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست کک مک درمان لک

تلفن : 91620100 - 031

درمان افتادگی پلک یا بلفاروپلاستی

قرصهای پیشگیری از بارداری نسل سوم

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

درمان کمردرد در آب

لیزر اندولیفت چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

این عادت های ناخواسته به گوشتان آسیب می زند

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

لیزر تاتو چه روشی است؟

سونوگرافی کالرداپلر عروق چیست؟

آیا موبایل موجب سرطان بیضه و ناباروری مردان می شود؟-قسمت اول

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]