سلام من روی زانوهام یک برآمدگی سفید رنگ ایجاد شده و همکارتون گفتن بیماری صدف داری برام کرم مگاکورت تجویز کرد و خیلی هم خوب اثر داره هر وقت می مالم یه مدت کاملا می ره ولی وقتی مصرف کرم قطع می کنم دوباره اون بر آمدگی سفید برمی گرده الان یکساله از شرش راحت نشدم شما دارو یا کرم قوی تر می شناسید؟ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

صدفک یا پسوریازیس قابل درمان نیست فقط قابل کنترل است بهتر است چند وقت یکبار به پزشک مراجعه کنید و درمان بر اساس وضعیت ضایعه دریافت کنید. [1401-01-20]

پاسخ سوال پزشکیپسوریازیس بیماریهای پوستی

تلفن : 91620100 - 031

زیبا سازی چانه بدون جراحی

مراقبت های قبل و بعد از عمل لیزر دیسک کمر

بهترین روشهای لیفت گونه بدون نیاز به جراحی

بررسی علت و درمان سفت و دردناک شدن نوک سینه آقایان

بررسی تاثیر خدمات بخش فیزیوتراپی بر بدن

درمان علائم پوستی روماتیسم

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

بهداشت جنسی در بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آلت تناسلی دفن شده یا مخفی چیست؟

میکروپیگمنتیشن چیست؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]