با سلام و خسته نباشید دختری 29 ساله هستم. حدود 1 سال و نیم هست که هم تارهای موهام نازک شده و هم ریزش پیدا کردند. 3ماه با مشورت مشاور، زینک پلاس و سیستین ب 6 مصرف کردم و 6 ماه شامپوی پلنتور21. توی اون مدت تار موهام ضخیم تر شده بود . بعد از قطع کردنش دوباره موهام نازک شد و ریزششون شروع شد. یه آزمایش ذخیره آهن هم دادم که فریتینم 16.7 بود، الان مدتیه قرص آیرون 27 مصرف میکنم ولی تاثیری نمیبینم. بخصوص موهای زیرین دو طرف جلوی سرم خیلی ریخته و فقط موهای نازک و کوتاه داره. لطفأ راهنماییم کنید . باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به هر حال باید معاینه شوید توسط متخصص پوست ولی چون آهن شما کم بوده بهتر است ۶ ماه به قرص آهن ادامه دهید تا نتیجه را مشاهده کنید [1401-01-20]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

آیا دستگاه کویتیشن برای لاغری تاثیر دارد؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

کلویید یا گوشت اضافه چیست ؟

آیا تزریق فیلر زیر چشم عوارض دارد؟

موارد قابل تشخیص توسط OPG دندان

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

لیپولیز تزریقی چیست ؟

اگزمای سرشتی چیست؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

روشهای از بین بردن موهای زائد

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درباره انواع فیلر بیشتر بدانید