با سلام و احترام. حدود 45 روز پیش ماشین ریش تراش برقی لبم را گرفت ولی زخم نشد. ولی فردا روی لبم مانند یک زگیل یا خال متورم شد. از حدود یکهفته پیش موقع مسواک زرن یا غذا خوردن یا شستن صورت خونریزی میکند. پزشک عمومی تشخیص همانژیوم داده و پماد اریترومایسین و کپسول ویتامین ای برای یک هفته داده و گفته که بعد از یکهفته باید با لیزر برداشته شود. نظر شما چیست؟ سپاس

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من این ضایعه پیوژنیک گرانولوم است که در واقع همان همانژیوم است. باید لیزر شود و حتما عمقی لیزر شود وگرنه عود میکند. [1400-12-08]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست مشکلات پوست

تلفن : 91620100 - 031

اقدامات لازم بعد از کاشت مو به روش FIT

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

رژیم غذایی و مکمل های توصیه شده در درمان بیش فعالی

مراقبت های بعد از کاشت ابرو

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

روش های پیوند ابرو

پرسلن لامینیت ونیر چیست؟

دکتر رامین مشرف [ متخصص پروتزهای دندانی ]

تنگ کردن واژن

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

سلولهای بنیادی bulgue فولیکول مو

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

مهارت هاي لازم برای تربيت کودکان،قسمت دوم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]