با سلام پسری هستم 30 ساله و مجرد که 3 ماه پیش روی صورتم ناحیه سبیل چند عدد تبخال بزرگ به اندازه یک سکه کوچک پدیدار شد که با استفاده از پماد آسیکلوویر و محلول میرتکس بعد از 20 الی 25 روز درمان شد ولی در زیر همان قسمتی که تبخال زده بود ناگهان به اندازه یک سکه موی های صورتم دیگر رشد نکردند و الان نیز در زیر ناحیه چانه ام نیز خالی شده است .میخواستم بپرسم علت این بیماری چیست و راه درمان فوری آن چه می باشد.با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

این بیماری آلوپسی آرآتا نام دارد که باعت ریزش مو معمولا بدلیل استرس ایجاد میشود( استرس علت تب خال هم هست). برای درمان به پزشک مراجعه کنید معمولا درمان ۲ تا ۳ ماه طول میکشد [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو تبخال

تلفن : 91620100 - 031

پاتولوژی بعد از عمل سرطان سینه

عارضه ی اپیسپادیاس چیست؟

تزریق چربی در چه مواردی انجام میشود؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

کربوکسی تراپی چیست ؟

کدام روش جوانسازی بهتر است؟

ماندگاری تزریق بوتاکس به چه عواملی بستگی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

10 روش درمان اسكار آكنه ( جای جوش )

میکروگرافت ابرو چیست؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

لیفت چشم گربه ای با تزریق بوتاکس

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]