باسلام اقای دکترشوشتری چندسال پیش من پوست صورتمو تو حمام میسابیدم با اب وصابونو لیف بعد متوجه شدم اپیدرم پوست صورتم ولایه شاخی اون از بین رفته ومنافذ پوستم هم بازتر شدن وافتادگی پلک هم پیداکردم لطفآ بگین چیکارکنم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

افتادگی پلک شما با جراحی قابل درمان است . برای پوست صورت هم نیاز به اقداماتی دارید که کلاٰژن سازی را در پوست شما تحریک کند مثل درماپن یا ار اف فرکشنال [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکیلیفت پلک آر اف فرکشنال درماپن

تلفن : 91620100 - 031

عوامل تغذیه ای که در ایجاد فشار خون نقش دارند

مقایسه روشهای کاشت مو

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

از عوارض کورتون بر پوست چه میدانید؟

عملکرد لیزر موهای زائد چگونه است؟

علائم و نشانه های درد کف پا

نکات مهم در جراحی زیبایی پلک

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

پی آر پی چیست؟