سلام آقای دکتر. من 35 سالمه به طرز عجیبی بعد از مدتی متوجه شدم که شیقه هام خیلی خیلی به صورت یکدفعه خالی شده اونقد این گودی عمیق هست که هر کسی متوجه میشه . و همینطور این گودی در دو طرف یکسان نیست طرف راست بسیار شدید و فاحش هستش میخواستم ببینم چه راهکاری پیشنهاد میدن تزریق چربی نمیخوام انجام بدم آیا تزریق ژل باعث نمیشه پیدا باشه ؟اخه من تزریق ژل در لب انجام دادم یک وقتایی حرکت میکنه و برجستگی در یک جاهایی در لب بیشتر هست آیا ژلی که برای شقیقه استفاده میشه این مشکل رو خواهد داشت؟ ممنون میشم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

تزریق فیلرشقیقه به شرطیکه اصولی انجام شود کاملا منطقه را یکنواخت پر میکند و حرکتی ندارد. [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکیتزریق فیلر تزریق ژل یا فیلر شقیقه

تلفن : 91620100 - 031

تزریق فیلر لب

پلاسماجت و جوانسازی پوست

آرتروز زانو یا ساییدگی مفصل زانو چیست؟

آنچه باید در مورد آمپول سیکلوفم پیشگیری از بارداری بدانید

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

نحوه انجام سونوگرافی غدد لنفاوی گردن

سردرد و رابطه جنسی چه ارتباطی با هم دارند؟

همه چیز درباره رنگ مو - قسمت سوم

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

مراقبت های پس از جراحی تخلیه چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

لایه برداری از پوست