سلام ،وقت بخیر میخواستم منوراهنمایی کنید در خصوص اینکه گفته میشه ضدآفتاب رو نیم ساعت قبل از رفتن زیر آفتاب استفاده کنید من در ساعت ۵الی۶کلاس دارم و در استان بوشهرهستم در این ساعت تابستان قبل از رفتن نیم ساعت قبل ازکلاس ضدآفتاب میزنم اما هنگام برگشتن وقتش نیست که نیم ساعت قبل ضدآفتاب بزنم بعد کلاس ورزش مستقیم باید برگردم خواستم بپرسم یعنی موقعه برگشت ضدآفتاب میزنم یعنی بی فایدست و باید حتما نیم ساعت قبل برگشت باشه؟ و یه ضدآفتاب بدون رنگ برای پوست متعادل روبه چرب بهم معرفی کنید دختری ۲۱ساله هستم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

ضد آفتاب را نیم ساعت قبل که بزنید بهتر جذب پوست میشود. [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مشاوره پوست

تلفن : 91620100 - 031

مسائل و مشکلات پوستی در دوران بارداری

سرنخهاي شناسايي شخصيت

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

تزریق ژل چه کاربردهایی دارد؟

چه عواملی می توانند باعث دردهای مفصلی شوند؟

دلایل ایجاد خطوط پیشانی و درمان آنها با تزریق فیلر

بهترین و موثرترین راه های چاق شدن صورت

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

سابسیژن چیست و چگونه انجام می شود؟

راههای طلایی تشخیص سرطان سینه