باسلام.5ماهی میشه صورتموبالیزرفرکشنال لایه برداری کردم.متاسفانه گونه هام کامل لک افتاده و4ماه ضدلک اسکین وایت رکسول استفاده کردم نتیجه ای ندیدم.دکتربرام ضدلک ملاسکرین دوکرای ورکسولfade4 نوشته.آیااستفاده کنم باتوجه به اینکه 4ماه ضدلک استفاده کردم؟زیادیش برای پوست ضررنداره؟ضمناشنیدم میگن کسایی که ضدلک استفاده میکنن ضدآفتاب روحتی بایدتوی اتاق وزیرنورچراغ هم زد.واقعیت داره؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهتر است به درمان ادامه دهید تا پاسخ بگیرید نگران زیاد استفاده کردن ضد لک مادامی که زیر نظر پزشک هستید نباشید ضد آفتاب فقط در نور طبیعی لازم است [1401-10-19]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب درمان لک

تلفن : 91620100 - 031

چه کسانی نمیتوانند کاشت مو انجام دهند؟

علائم سرطان مثانه در زنان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

اندولیفت چیست و چه کاربردی دارد؟

تأثیر آب در زیبایی پوست

تشخیص بیماری پریاپیسم

انسداد عروق شبکیه چیست

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

علت ایجاد انحنای غیر معمول آلت تناسلی چیست؟

بهترین زمان سونوگرافی برای تشخیص اندومتریوز