با سلام من مدت یکماه و نیم میشه که از ماینوکسیدیل روزی یکبار استفاده میکنم (طبق تجویز پزشک) ولی احساس میکنم که موهام قسمت جلوی سر ریزش بیشتر خالی شده قبلا ازتون پرسیدم گفتن اولش باعث ریزش میشه بعد خوب میشه. حالا سوالم اینه ایا این امکان وجود داره که اصلا ماینوکسیدیل اثر منفی بذاره و به جای رویش باعث ریزش و خالی شدن موی سر بشه؟ اگه تو بابل متخصص پوست و بویژه مو میشناسید معرفی کنید. ممنون که پاسخ میدین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به طور معمول نه بعد از دوره ابتدایی اغلب بهبود شروع خواهد شد مگر اینکه علت زمینه ای هم وجود داشته باشد که باید برطرف شود [1401-08-30]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

سندروم تخمدان پلی کیستیک چگونه با سونوگرافی تشخیص داده میشود؟

افتادگی پوست چگونه درمان میشود؟

علل و درمان آرتروز پیشرفته و شدید کمر و ستون فقرات بدون جراحی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علائم خطرناک آسم در حین رابطه جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آنچه در مورد جراحی لیفت ابرو باید بدانیم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

ملاسما (لک صورت) چگونه درمان میشود؟

واریکوسل چیست؟

جوانسازی پوست با لیزر جنسیس کوترا

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

فشار خون در بارداری و پره اکلامپسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]