با عرض سلام و خسته نباشید من دو ماه پیش پوست دستم با بخار اب سوخت و تاول زد از کرم بایودرم استفاده کردم اما بعد از گذشت دو ماه جای سوختگی باقی مانده لطفا" جهت از بین رفتن آن مرا راهنمایی کنید با تشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر به صورت تیرگی است احتمالا با کرم ضد لک برطرف میشود اگر برجستگی است به لیزر احتیاج دارد [1401-08-28]

پاسخ سوال پزشکیسوختگی اسکار

تلفن : 91620100 - 031

تاثیر تزریق فیلر خط خنده در جوانسازی صورت

نمونه برداری از اندومتر

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

درمان ناباروری مردان با استخراج اسپرم از بیضه یا تسه (TESE)

تشخیص واریس پا با سونوگرافی داپلر

هیدروسل چیست و چگونه تشخیص داده میشود؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

درمان چسبندگي كانال نخاعي بدون جراحي

میکرودرم ابریژن چیست ؟

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

انواع روشهای غیرجراحی برای بالا کشیدن ابروها