سلام.اقای دکتر 23 سالمه.پوستم تقریبا چربه.جوش میزنه که مینوستاد تجویز کردین دارم میخورم که از لایه بردار هم استفاده میکنم.سری قبل که اومدم ضد افتاب دکتر ژیلا 30درصد برام نوشتین که تموم شد توسایتپرسیدم ازتون گفتین دوباده همونو بگیرم.الان دوباره تموم شده باید درصدشو بالاتر بگیرم یا همین خوبه؟صرتم عادتنکرده باشه جواب نده؟الان من چی بگیرم؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

تکرار ضد آفتابی که برای صورت شما خوب بوده و مشکلی نداشته ضرری ندارد و نیازی به تغییر آن نیست [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

بیماری گال چیست ؛ چه علائمی دارد و چگونه درمان میشود؟

ویتامین ها ( ویتامین ای قسمت چهارم )

مزوتراپی چگونه پف و سیاهی زیر چشم را برطرف میکند؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

کم خوني فقر آهن

آیا تزریق ژل های دائمی خطرناک است؟

ماندگاری لیزر اندولیفت

شنای استقامت ( قسمت سوم )

سن مناسب لیفت لب