با سلام و خسته باشید.روی گونه هام جای جوش دارم سه بار لیزر کردم اما هیچ تاثیری ندیدم میخوامم بدونم شما چه روشی رو پیشنهاد میکنید .هزینه اش مهم نیست مهم اینه جواب بگیرم لااقل تاثیری ببینم.خیلی از این موضوع رنج میبرم .لطفا راهنماییم کنید آقای دکتر.ممنونم

دکتر جمال الدین حسن زاده :

نمیتوان یک روش مشخص را بعنوان درمان اسکار آکنه در همه موارد پیشنهاد داد. همانگونه که بارها ذکر شده درمان اسکار آکنه بهتر است با روشهای ترکیبی انجام شود. لیزر ، سابسیژن ، آر اف سوزنی ، میکرونیدلینگ ، پیلینگ ، تراش پوستی، کربو کسی تراپی و تزریق همه از روشهای درمان آکنه میباشند [1401-02-07]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه آر اف فرکشنال سابسیژن

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

مكمل كلسيم را چه زمانی از روز استفاده کنیم ؟؟؟

اقدامات لازم پس از کاشت مو به روش ترکیبی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

درمان شوره سر با درمان های خانگی

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

تزریق چربی لیپوترانسفر

آیا دیسک کمر می تواند موجب فلج پاها شود؟

تغذیه ورزشکاران ورزش سرعتی چگونه باشد؟

پروفایلو ژلی برای کلاژن سازی بیشتر پوست

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

درمان یبوست در بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

جوانسازی دست ها