سلام. من عادت داشته ام که در زمان هایی که مشغولیات فکری داشتم موی های قسمتی از سرم را میکندم. حالا این قسمت از سرم خیلی کم پشت شده است. برای درمان این ریزش مو موضعی چه کاری باید انجام دهم؟

دکتر مطهره میردامادی :

به این عادت تریکوتیلو مانیا می گوییم و برای بهبود وضعیت موها باید این عادت کنار گذاشته شود [1396-10-06]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع گلدیس ، ورودی دوم ، طبقه دوم موبایل ۰۹۱۳۱۷۰۷۲۵۴
تلفن : 31317558 - 031

انواع مدل های تزریق ژل لب

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

انواع دررفتگی مفصل لگن و درمان آن

آیا تکنیک تزریق چربی در ماندگاری آن موثر است

کربن پیل با لیزر چیست و چه کاربردی دارد؟

درد خیالی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان ميگرن با طب سوزنی گوش

دکتر امیر هوشنگ سپهری [ طب سوزنی ]

تزریق ژل به صورت های لاغر و استخوانی

تفاوت رادیولوژی دیجیتال و ساده

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

جوانسازی با تزریق بوتاکس چقدر ماندگاری دارد؟