سلام و خسته نباشید لطفا راهنمایی کنید که آیا میشود بدون مرگ مغزی عمل پیوند قلب صورت گیرد؟ یعنی قلب بیمار با قلب سالم که دچار مرگ مغزی نشده تعویض گردد و هر دو بتوانند زندگی کنند امیدوارم متوجه سوالم شده باشید ممنونم

دکتر سید سلمان فاطمی :

سلام و احترام به شما گرامی . پیوند قلب مادی به علت محدودیتهای عالم مادی ، قطعا منجر به مرگ یکی میشه . ولی قلب به معنی منبع و منشا حرکت انسان یا روح این میتونه بدون مرگ مادی یکی از طرفین انجام بشه . نمونه آن عشق حقیقی بین دو طرف هست . موفق باشید [1396-10-13]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

مقایسه ی افزایش سایز سینه با جراحی و تزریق ژل به سینه

میکرو نیدلینگ

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

خطر افزایش ابتلا به سرطان پستان به منارک زودرس

از کجا بفهمیم ریزش مو هورمونی است؟

لاغری تضمینی با ترکیب دودستگاه کرایولیپولیز و کویتیشن

آر اف فرکشنال سوزنی

واکنش آلرژیکی با دانه های قرمز و خارش شدید

اصول مراقبت از پوست در فصل بهار

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

حس خوب تناسب اندام را با کرایولیپولیز تجربه کنید