سلام و خسته نباشید خدمت همه پزشکان عزیز. آقای دکتر، مردی ۳۶ ساله هستم که ۴سال قبل عمل جراحی شقاق و همورئید رو انجام دادم. بعد از یکسال و اندی مجدد دچار شقاق شدید و خونریزی مقعد شدم. سه بار به جراح خودم مراجعه کردم که فقط پماد و رژیم غذایی برام تجویز کرده و از انجام عمل مجدد خودداری میکنه. در حالیکه در این مدت وضعیتم بدتر شده. اکنون ایا میشه دوباره جراحی کنم؟ بنظرتون جراحی با لیزر بهتره یا در این شرایط جراحی باز؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

دکتر زهرا سعادتی :

سلام مسلما جراحی با لیزر بهتر است اما مشکل عود شما به احتمال زیاد عادت بد غذایی و یبوست است که منجر شده دوباره بیماری عود کند. اگر مشکلات جانبی را حل نکنید با هر روشی هم که جراحی مجدد کنید دوباره عود خواهد کرد و جراحی بیش از حد در این ناحیه به هیچ عنوان توصیه نمی شود [1396-10-12]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : تهران ، خیابان پاسداران ، نبش گلستان نهم ، پلاک 457 ، واحد 10
تلفن : 22761600 - 021

مازوخیسم جنسی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

درماپن چه کاربردهایی برای پوست دارد؟

مزوتراپی چگونه پف و سیاهی زیر چشم را برطرف میکند؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

همه چیز در مورد کرایوتراپی

بیماری پوستی پسوریازیس چیست؟

چه افرادی برای تزریق ژل به سینه مناسب هستند؟

لیفت بینی مناسب چه کسانی است؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آیا نسل جدید کرایولیپولیزها ( کرایولیپولیز چند وجهی) موثرترند؟

ژل پروفایلو چیست ؟