باسلام.دوستی دارم که در25 روزگذشته 3بارسکس داشته اند وحالاآزمایش ایدزداده .میشه بگیدچندروزپس ازسکس میشه به جواب آزمایش اطمینان کرد

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی، اولین تستها ی HIVمعمولا 6 هفته پس از ارتباط مشکوک و آلوده مثبت میشوند ولی فردی که یک رابطه مشکوک با فردی مشکوک داشته است بهتر است برای اطمینان بیشتر تا سه ماه پس از آخرین رابطه مشکوک تست را دوباره تکرار کند و در صورت منفی بودن تست می تواند به نتیحه ان تا حدود زیادی مطمئن باشد. [1401-07-25]

پاسخ سوال پزشکیایدز

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

تغییرات هورمونی در مردان؛ نشانه ها و مدیریت

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

بیوتین ویتامین زیبایی از ویتامین های گروه ب

آیا ناباروری مردان قابل درمان است؟

مراحل فریز تخمک

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

لیزر کم توان چیست و چه کاربردهایی دارد؟

سونوگرافی بیضه چیست و چگونه انجام میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

نحوه تزریق فیلر خط اخم

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

زمان سونوگرافی های غربالگری بارداری

تشخیص پانکراتیت یا التهاب پانکراس با سونوگرافی

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]