سلام آقای دکتر. دختری 29 ساله هستم که به مدت 2 سال ماینوکسیدیل5% و اسپیرونولاکتون 25 مصرف میکردم که نتایج خیلی خوبی داشت و موهایم پر شده بود تقریبا 9 ماه پیش به تدریج اسپیرونولاکتون را قطع کردم. مدتی است که وقتی ماینوکسیدیل مصرف میکنم سرم خارش دارد و شدیدا پوسته پوسته میشود و وقتی مصرف ماینوکسیدیل را قطع میکنم خوب میشود. چند وقتی ماینوکسیدل را فقط یک بار در روز استفاده کردم خارش سرم بهتر شد ولی احساس میکنم اثر آن روی موهایم کم میشود. آیا این مشکل میتواند مربوط به قطع اسپیرونولاکتون باشد؟ اگر قرار است ماینوکسیدیل را همیشه استفاده کنم با این مشکل چطور برخورد کنم؟ از توجه شما سپاسگذارم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

احتمالا به دلیل ماینوکسیدیل است میتوانید نوع آن را عوض کنید و یا از لوسیون بتامتازون موقع خارش استفاده نمایید [1401-10-21]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

اگر فاصله بین جلسات لیزر زیاد شود چه میشود؟

جوانسازی پوست و لیفت صورت در سنین مختلف

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

دلایل انجام سی تی اسکن ریه چیست؟

کلید سلامت قلب در سفره ما

درمان سنگ های دستگاه ادراری

علت و درمان خشکی و پوسته شدن اطراف ناخن

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آفتاب سوختگی و درمان آن

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

دردهای قفسه سینه

مشکلات و عوارض کاشت ابرو در سن غیر مجاز

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]