باسلام.آقای دکتر من دو ماه پیش برای جای اسکار جوش لیزر کردم.اما جای لیزر به صورت لکه قهوه ای مانده است.الان یک ماه است از کرم سیکالفت سولفا دی آذین استفاده می کنم .ولی جاشون هنوز خوب نشده.دکتر هم دو جلسه برام هیدرودرمی کردند باز جاشون مونده است.به نظرتون باید چکارکنم؟من الان به صورت میکس سه کرم سولفادیآزین، سیکالفت و ترمیم کننده اکسفولاک استفاده میکنم.موثر هستند؟جاشون خوب میشه؟ پسر-28ساله پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به نظر من باید بعد از لیزر جای جوش کرم ضد لک استفاده نمایید و ترمیم کننده نزیند صبح ها حتما ضد افتاب بزنید [1401-10-21]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

آکنه رزاسه

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

سرطان پروستات و ارتباط آن با فعالیت جنسی

علائم اولیه پیرچشمی چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

اثرات مثبت و منفی ورزش کردن برای پوست

راههای افزایش سایز سینه ( بخش اول )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

با کمدون یا جوش زیر پوستی چه کنیم؟

بیماری های بدخیم پوستی

روش آموزش به ناشنوایان

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

طب سوزنی و درمان ترشحات واژینال

دکتر سیامک ترابی نژاد [ طب سوزنی ]