باسلام وخسته نباشیدمن3روزپیش عمل لابیاانجام دادم بعدازعمل دکترموندیدم ومیگن که مسافرته وفعلانمیاد..میخواستم ازتون خواهش کنم که شمامنوراهنمایی کنیدمخصوصااینکه شمادکترپوست هستین وبهترمیدونیدچه کرمی مناسبه نوع بخیه من جذبی هستش بنظرشماازچه کرمی وازروزچندم استفاده کنم که جاش نمونه تواینترنت سرچ کردم موندم کدوم بهتره هرکی یچیزمیگه سیکالفیت سیکاکتیو آلفا استراتامد سیکاموزاو...لطفاگه براتون مقدوره زودترادیرنشده شمابمن بگین من چی وازکی بزنم بهتره؟خیلی ممنونم

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سیکالفیت مناسب است از یک هفته بعد عمل روزی دو بار بزنید [1401-08-28]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

پرش پلک چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

چرا همیشه دمای بدنم پایینه؟؟؟؟

درمان ضایعات پوستی و عروقی با لیزر پی دی ال

مراقبت از کمر و ستون فقرات در مقابل افزایش سن

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

درباره اختلال رابطه جنسی دیسپارونی چه می دانید؟

درد پای ناشی از تنگی کانال نخاعی

آیا اختلال نعوظ درمان قطعی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

ماموگرافی چیست؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بررسی علائم و راه های درمان بیماری دیسک گردن