سلام.خسته نباشید.آقای دکتر به نظرشما برای رفع جوش های قرمز وسرسیاه وسرسفید وهم چنین رفع چاله های کوچک ناشی از جای جوش ژل ترتینوئین 05/0درصد بهتره یا آکنومگا200اکسفولیاک یا ژل اکسفولیاک یا لوسیون اکسفولیاک؟در واقع قدرت لایه برداری کدوم بیشتره؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدید.تشکر.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

جوشهای سرسیاه وسفید و جوشهای قرمز هر کدام ماهیت جدایی دارند و طبعا درمان متفاوتی هم دارند. چاله های فرو رفته هم با لیزر بهبود میابند [1401-08-20]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت اسکار آکنه

تلفن : 91620100 - 031

پر بودن مثانه پیش از سونوگرافی چه دلیلی دارد؟

مزوتراپی لاغری

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

ترمیم موی بانوان چگونه انجام میشود؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

سونوگرافی های لازم در دوران بارداری

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

بلفاروپلاستی ، جراحی پلک

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

افزایش تعریق بدن یا هیپرهیدروز

بارداری و مشکلات پوستی همراه با آن

یائسگی در مردان به چه پدیده ای گفته میشود؟

امبدینگ شکم و پهلو یا کاشت نخ برای لاغری و سلولیت

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]