سلام آقای دکتر؛ دختری 19 ساله هستم زیر چشمم به صورت ارثی گود است و رنگ کبودی دارد از کرم سی گل برای درمان آن استفاده کردم که هیچ تاثیری ندیدم. به نظر شما انجام عمل prp برای درمان کامل آن مناسبه؟ تزریق اسید هیالورونیک چه طور؟ اگر غیر از اینه چه درمانی رو پیشنهاد میکنید که پایداری زیادی هم داشته باشه؟ بی نهایت ممنون

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

prp اثری ندارد تزریق اسید هیالورونیک برای درمان گودی مفید است و کمی تیرگی را بهبود میدهد [1401-10-25]

پاسخ سوال پزشکیپی آر پی زیر چشم

تلفن : 91620100 - 031

تقویت اسپرم

مراقبت از انواع پوست

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان زانو درد با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

آیا تزریق چربی برای ورزشکاران مناسب است؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

تأثیر لیفت با نخ در درمان افتادگی صورت

سابسیژن چیست و چگونه انجام می شود؟

موارديكه اكوكارديوگرافی جنين توصيه می شود

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]