سلام آقای دکتر پسری 27 ساله هستم برای جلوگیری از سفید شدن موهام در آینده استفاده از شامپو تیونینگ آلپسین میتواند موثر باشد، در صورت لزوم هفته ای چند بار استفاده شود تاثیر گذاریش بیشتر می شود/ ممون میشم جواب بدین

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سفیدی مو با شامپو قابل پیش گیری نیست [1401-08-25]

پاسخ سوال پزشکیسفیدی مو

تلفن : 91620100 - 031

بلفاروپلاستی پلک شرقی (کانتوپلاستی) یا جراحی چشم آسیای شرقی

هیستروسونوگرافی چیست و چگونه انجام میشود؟

تغذیه و رژیم غذایی در افزایش چربی های خون و بیماریهای قلبی عروقی

علت چربی مو چیست؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

جعبه سیاه بیماری اسکیزوفرنی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

سونوگرافی پستان چیست؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

داروهای نازایی-بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

نقش ویتامین سی در بدن

درباره جراحی لیزری جدیدترین روش درمان دیسک کمر بیشتر بدانید

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

جوانسازی پلک با پلاسما چگونه است؟