باسلام درموردکارهایی که فرددر اولین جلسه لیزرموهای زاید چونه انجام بده توضیحاتی بدین که آیا موها بلند باشه یا شیو شده آرایش صورت داشته باشیم یا نه و اینکه اگر فرد کم کاری تیرویید داشته باشه مشکلی داره لیزر انجام بده و برای پوستهای سبزه چه دستگاهی مناسبه ممنون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام،موها فقط بایستی شیو شوند و در روز انجام لیزر بهتر است صورت خود را شسته و بعد از انجام لیزر از کرم های ترمیم کننده که پزشک برای شما تجویز می کند استفاده نمایید.خیر مشکلی نیست. دستگاه لیزرالکس کوانتا برای انواع طیف پوستی مناسب می باشد. [1395-09-13]

پاسخ سوال پزشکیآرایش صورت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

موارد استفاده منیزیوم

ملاسما یا ماسک حاملگی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

مقایسه کویتیشن و کرایولیپولیز

رادیوگرافی لگن در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

شش نکته برای داشتن شکم شش تکه

عمل ناخنک چشم چگونه انجام میشود و چقدر طول میکشد؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

تخمک گذاری چیست ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

درمان لبخند لثه ای با تزریق بوتاکس

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

رنگ مو برای چه کسانی ضرر دارد؟