سلام خانوم دکتر وقت بخیر. من سوالای علمی رو علاقه دارم از شما که شخصیت آکادمیکی هستید بپرسم دکتر آیا ترکیب ایزوترتینویین مثلا رواکوتان با آزیترو مایسین در درمان آکنه در مقایسه با استفاده تنها از ایزوترتینویین متفاوت هستش؟؟ و دلیل گاها ترکیب این دوتا چی هستش؟ و اینکه من دیدم بعضی و قتا از ترکیب ایزوترتینویین و سفالکسین در درمان آکنه استفاده شده لطف کنید اثرات ترکیبی سفالکسین در مقایسه با آزیترومایسین رو هم توضیح بدید در پوست آقایون . امیری دانشجوی پزشکی با تشکر

دکتر گیتا فقیهی :

سلام،بخاطر اینکه اوائل شروع درمان راکوتان ممکن است استافیلوکولها موقتا فعال شوندپس آنتی بیوتیک ضد استاف توصیه میکنم البته جای بحث دارد. [1395-09-13]

پاسخ سوال پزشکیدرمان آکنه پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

مقایسه هایفوتراپی و جراحی لیفت صورت

مزونیدلینگ چیست و چه نقشی در جوانسازی پوست دارد؟

افزایش تراکم مو با پی آر پی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

نقش آرژنین در ورزشکاران

تفاوت بین کازئین و پروتئین(2)

آیا انتقال کرونا از مادر به جنین ممکن است؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

همه چیز در مورد درمان و بهبود آرتروز گردن

تفاوت RF فرکشنال با لیزر فرکشنال CO2