با سلام و وقت بخیر،من روی صورتم اسکارهایی هست که خیلی عمیق نیست و قصد دارم از درمارولر دستی استفاده کنم میخواستم بدونم تاثیر داره و مورد تایید شما هست؟ از چه سایزی و همراه با چه سرمی استفاده کنم؟ممنون از راهنماییتون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام برای جلوگیری از آسیب پوستی توصیه میشود توسط پزشک معاینه شوید با توجه به تیپ پوستی خود اقدام به درمان نمایید. در مورد استفاده از درمارولر باتوجه بوجود موارد غیر استاندارد ممکن است آسیب های جدی به پوست وارد گردد.بنابراین قبل استفاده حتما با پزشک معالج مشورت و نمونه را نشان دهید [1396-09-22]

پاسخ سوال پزشکی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

کنترل و پیشرفت پوکی استخوان با رادیولوژی اشعه ایکس

توصيه هاي تغذيه اي براي پيشگيري از ابتلا به سرطان

عوارض عمل واریکوسل چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

سنگهای کلیه و مجاری ادراری

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

افزایش تعریق

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

ویتامین ها ( ویتامین ای قسمت چهارم )

درمان جوش های چرکی

درد و التهاب عضله تنسور فاسیا لاتا