با سلام و عرض ادب دختری 29 ساله هستم قسمت جلوی موهایم ریزش داشته است به طوری که پوست سرم معلوم شده است باید از شامپوی خاصی استفاده نمایم تا موهایم بیشتر از این ریزش پیدا نکند ؟در ضمن موهایم چرب است .

دکتر گیتا فقیهی :

سلام شامپو درمان دارویی نیست نیاز به معاینه حضوری دارید علت ریزش ها مشخص شوند.در ضمن میزان چربی موهای شما اگر بیش از اندازه باشند بایستی کنترل شود.و از دارو جهت رویش مجدد موهای از دست رفته اقدام نمایید [1396-11-23]

پاسخ سوال پزشکیپوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

ریزش مو در زنان

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

جوش یکی از عوارض درمان های ترکیبی اسکار آکنه

آرایش سالم

دکتر آناهیتا شاهین گوهر [ متخصص پوست و مو ]

تغذیه ورزشکاران سرعتی

لیکن پلان

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

موارديكه اكوكارديوگرافی جنين توصيه می شود

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

دیسک گردن چیست

علائم و درمان سکته مغزی