سلام من بیش از 10 سال هست که برای ریزش مو از ماینوکسیدیل و فیناستراید استفاده میک نم . اخیرا دوز آنها را کاهش داده ام بدینصورت که ماینوکسیدیل را یکبار شبها و فیناستراید را یک شب در میان مصرف می کنم .آیا بدین شکل داروها هیچ تاثیری نخواهد داشت ؟ یا همان تاثیر قبلی را خواهند داشت یا میزان تاثیرشان کمتر می شود؟ خود من در این مدت تغییری احساس نکرده ام .

دکتر گیتا فقیهی :

سلام با توجه بمدت زمان طولانی که دارو استفاده مینمایید بله تاثیر گذار خواهد بود.قطع ناگهانی دارو موجب ریزش مو میگردد [1396-12-05]

پاسخ سوال پزشکیریزش مو ماینوکسیدیل فیناستراید

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

اولتراسوند تراپی یعنی درمان با امواج ما فوق صوت

بهترین روشهای کاشت ابروی طبیعی

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

افزایش مدت انزال

علل و انگیزه های گرایش به اعتیاد

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

تاثیر نیکوتین و تنباکو بر شنوایی جنین

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

دانستنی های کف پای صاف در کودکان

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

تغذیه و سلامتی ماهیچه ها ، استخوان ها و مفاصل

لیزر موهای زائد واژن چگونه انجام میشود؟

جوانسازی پوست صورت با لیزر