سلام خانم دکتر من یک هفته هست که لیزر فراکسل روی صورتم انجام دادم، در حال حاضر همه دلمه ها ریخته شده ولی روی قسمت هایی از صورتم جای دستگاه به صورت قرمز و ملتهب هست. از پماد زینک اکساید و ترمیم کننده سیکا ام ان استفاده کردم ولی هنوز این حالت هست برای رفع این قرمزی چه کار باید بکنم؟ خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

دکتر گیتا فقیهی :

سلام کاملا طبیعی است،مدت زمان بهبودی برای افراد مختلف متفاوت است تا بهبودی استفاده از پمادها را ادامه دهید در معرض مستقیم نور آفتاب هم قرار نگیرید [1396-12-21]

پاسخ سوال پزشکیصورت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

اطلاعاتی درباره جراحی زیبایی بینی (رینوپلاستی)

دکتر شهریار لقمانی [ فوق تخصص جراحی پلاستیک ]

درمان جای جوش

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

مقایسه ی افزایش سایز سینه با جراحی و تزریق ژل به سینه

پیشگیری از بارداری با دستگاه آی یو دی و عوارض آن

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

ورزش در کمر درد

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

درباره فیموز و پارافیموز چه می دانید؟

ماندگاری تزریق چربی به صورت

ليزر فركشنال چیست ؟

علت درد گودی کف پا چیست؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]