سلام خسته نباشید خانم دکتر مدتیه ک پوست سرم خیلی چرب میشه موهام چرب نمیشه فقط پوست سرم چرب میشه ینی اگه هر روزم بشورم بازم ب طرز وحشتناکی چربی میریزه از سرم ی چیزای سفید رنگ خیلیم زیاد ک باعث ریزش موهامم شده، اگه میشه بگین دلیلش ی میتونه باش اگه راه حلی هست بگین شامپویی یا راه حل طبیعی، یا ی شامپویی ک به صرفه باش خیلی ممنون

دکتر گیتا فقیهی :

سلام مشکل ایجاد شده مربوط به مسائل هورمونی میباشد.شامپوی ducray عصاره sabal معرفی میگردد [1397-01-20]

پاسخ سوال پزشکیپوست چربی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

کاربرد و عوارض پلاسما جت

آشنایی با انواع فیلرها

سردرد تنشن

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

پوست خود را نجات دهید

تاثیر آب درمانی بر کمر درد و بیرون زدگی دیسک

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

میکرونیدلینگ چه اثری بر پوست شما دارد؟

ملاحظات تغذیه ای بی اختیاری ادرار

میکرودرم ابریژن یا لایه برداری مکانیکی

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]