با عرض سلام و خسته نباشید من آقای ۲۳ ساله از بوشهر هستم پوست سبزه ی دارم و میشه گفت زیاد تو افتاب میرم.از ضد افتاب ۳ ساعتی ۱ بار استفاده میکنم.میخواستم اگه امکانش هست یه کرم روشن کننده یا راهی برای روشن تر کردن پوستم بهم معرفی کنید.نا گفته نباشه با اینکه از ضد افتاب استفاده میکنم پوست صورتم و دستم از دیگر جاهای بدنم تیره تر هست.با تشکر فراوان

دکتر گیتا فقیهی :

سلام لیزر های روشن کننده پوست میتونند تا حدی کمک کنند البته اگر بصورت ژنتیک پوست شما تیره نباشد کرمها نیز با توجه به نوع درمان تجویز میشود.واینکه شما همیشه در معرض نور آفتاب هستین نمی توان از کرمهای لایه بردار و روشن ساز استفاده نمایید [1397-01-22]

پاسخ سوال پزشکیپوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند،بلوک آ،طبقه سوم،کلینیک صدف
تلفن : 32240828 - 031

بی کربنات

انواع اختلالات جنسی

لیفت با نخ یکی از روشهای غیر تهاجمی جوانسازی پوست

فتق دیسک کمر و گردن چگونه درمان میشود؟

آزواسپرمی در مردان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

لیفت پیشانی چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

جوش کیستی چیست؟

تاثیر فسفاتیدیل سرین بر روی ورزشکاران

گیاه جوانی